Als ondernemer in het MKB loopt u tegen allerlei zaken aan op HR gebied waarbij u hulp of advies kunt gebruiken. Ik denk graag met u mee! Ik kan u helpen en ondersteunen bij verzuim- en ontslagtrajecten en het toepassen van nieuwe Wet- en regelgeving. Maar ook de praktische uitvoering van het op orde brengen van uw personeelsdossier of het invoeren van personeelsgesprekken.

Een personeelshandboek – functiebeschrijvingen – functiehuis – salarishuis – arbeidsvoorwaarden – arbeidsovereenkomsten – hoofdpijndossiers – disfunctionerende medewerker – medewerkerstevredenheid – vitaliteitsvraagstukken etc.

Ik houd er van om zaken praktisch aan te pakken. Geen grote plannen schrijven maar aan de slag.

Mijn naam is Monique Boetzkes. Ik ben al meer dan 35 jaar werkzaam in het HR-vak als HR adviseur/manager. Ik combineer mijn freelance werkzaamheden met een fijne vaste baan als HR-manager bij Arte in Helmond. Deze combinatie maakt dat ik het beste uit twee werelden mag meemaken. Fijne collega’s, onderdeel mogen zijn van een prachtig ambitieus bedrijf met de focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen en als freelancer steeds bij nieuwe bedrijven binnen mogen kijken om daar mijn kennis en ervaring toe te passen.

Mijn aanpak is praktisch. Ik breng mijn uitgebreide kennis van het arbeidsrecht mee maar weet daar toch altijd een hele praktische, creatieve weg in de vinden.

Probeer het uit! een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. https://www.linkedin.com/in/moniqueboetzkes

Vul het contactformulier in op deze pagina en ik neem contact met u op. https://www.carroparts.com/contactformulier/